Дома » Документи од јавен карактер

Документи од јавен карактер

European Individual Chess Championship

WCCC Ohrid: 01.09-08.09.2018

European rapid and blitz championship

Проблем на денот

ШФМ ранг листа на клубови и спортисти – записник Комисија за Ваучер 2021

ОФИЦИЈАЛЕН ДОПИС – Реализација на Проектот Ваучер во спортот во

ШФМ-Ранг Листа Клубови и Спортисти-Записник Комисија за Ваучери

Извештаи за искористени Ваучери во спортот 2019

Finansiski_izvestaj_MSKCENTAR_2020

Finansiski_izvestaj_GAMBIT_2020

SK Prilep-vaucer AMS 2019

Карпош-Извештај за Ваучер 2019

Пропратно писмо до АМС за потрошени средства по Ваучер 2019

ШК АЛКАЛОИД Скопје Извештај за Ваучер 2019

Филип Панчевски-Извештај за искористен Ваучер 2019

Агенција за млади и спорт – документи од јавен карактер

ШФМ ранг листа на клубови и спортисти – записник Комисија за Ваучер 2021

Извештаи за искористени Ваучери во спортот 2019

Допис до сите Национални спортски федерации

ИЗЈАВА

Упатство за користење на Уредбата за финансиска поддршка

УРЕДБА СЛУЖБЕН ВЕСНИК

БАРАЊЕ И ИЗЈАВА ЗА ФИНАНСИСКА ПОМОШ 2020

БАРАЊЕ ЗА ФИНАНСИСКА ПОДДРШКА

Поважни линкови


Спонзори: