Дома » Вести » Поединечно затворено првенство на Северна Македонија, 20-28 мај во Скопје

Поединечно затворено првенство на Северна Македонија, 20-28 мај во Скопје

Учествуваат 10 шахисти кои ќе играат по Бергеров систем (секој со секого).

Се игра во хотел Континентал во Скопје.

Резултатите може да се следат на

http://chess-results.com/tnr439859.aspx?lan=1

Поважни линкови


Спонзори: