Дома » Вести » Претседателот на ШФМ избран за претседател на Натпреварувачката комисија на ЕЦУ

Претседателот на ШФМ избран за претседател на Натпреварувачката комисија на ЕЦУ

Претседателот на ШФМ е избран за претседател на Натпреварувачката комисија на Европската шаховска унија (ЕЦУ) , повеќе за оваа вест во следниот линк на „Нова Македонија“:

Богоевски е претседател на натпреварувачка комисија на ЕЦУ

Поважни линкови


Спонзори: