Дома » Во медиуми » Заврши Светскиот 61-от Конгрес на Шаховска композиција

Заврши Светскиот 61-от Конгрес на Шаховска композиција

Повеќе во следниот прилог на Нова Македонија:

Успех на македонските составувачи на шаховски проблеми на турнирите во Охрид

Поважни линкови


Спонзори: