Дома » Во медиуми » Прилог на Нова Македонија

Прилог на Нова Македонија

На следниот линк прочитајте повеќе за шахот во Македонија и претстојните настани на ШФМ:

Карпов ќе игра симултанка в година во Скопје?

 

Поважни линкови


Спонзори: